Blogindlæg

Godesko & Netsko
– Skobutikkerne med de bedste kunder!

Siden 2005 har vi hos Netsko gjort vores yderste for at tilbyde vores kunder et stort udvalg af det bedste fodtøj til børn og voksne til salg online. Både de kendte mærker, men også de mere specielle mærker, som du ikke finder andre steder i Danmark. Samtidig vil vi gerne yde vores kunder en service lidt udover det sædvanlige!
I vores sortiment finder du børnesko og damesko samt skopleje. Vi har altid en lang række gode tilbud på Netsko.

I foråret 2012 åbnede vi også vores netshop www.godesko.dk, som er en netshop med 100% fokus på sko til børn med særlige støttebehov. F.eks. ved platfod, hypermobile led, bløde led, skæv fodstilling el. lign. Hos Godesko er alle sko derfor velegnede til børn med særlige støttebehov og her finder du både sandaler, sko, støvler med ekstra fast hælkappe – så barnet opnår den rette støtte. Vi har både nogle kendte mærker, hvor vi har udvalgt de bedste modeller, men også de mere specielle mærker, som du ikke finder andre steder i Danmark. Missonen med Godesko er at tilbyde lækre sko med god støtte – så man sagtens kan være smart, selvom fødderne kræver lidt mere.

Det betyder alt for os, at du som kunde bliver tilfreds med dit køb. Derfor står vi altid til din rådighed med vejledning, hvis du har brug for det. Det er også nemt at returnere dit køb, hvis du fortryder. Vi medsender en returporto, som du kun betaler for, hvis du bruger den.

Har du spørgsmål til en vare, dit køb eller andet – er du meget velkommen til at kontakte os.

Med venlig hilsen

Malene Lund
Indehaver af Netsko.dk og Godesko.dk

godesko-button netsko-button

Reklamer