Find de rigtige og varme vinterstøvler

vinterstøvler, snestøvler, Pajar
Varme vinterstøvler fra Pajar i Canada

Pludselig er det koldt udenfor, sneen vælter ned – og termometeret viser minus-grader! Det er ved at være tid til at finde sig et par varme vinterstøvler.
Der er rigtig mange muligheder, så du skal gøre om med dig selv, hvad du egentlig har brug for, at støvlen skal kunne klare.

Vinterstøvler til børndrengestøvler og pigestøvler
Skal du købe støvler til børn, altså vinterstøvler til piger eller vinterstøvler til drenge, skal du beslutte, om det vil være mest hensigtmæssigt at vælge en vandtæt støvle, som er kontrueret med en klimamembran (som goretex, sympatex, rainstep o.lign). Disse typer af vinterstøvler giver samtidig foden mulighed for at ånde, da membranen i støvlen tillader fugten (sveden) at komme væk fra foden samtidig med at sne, sjap og kulde holdes ude, så foden er varm og tør.

En vinterstøvle med membran virker optimalt fra 8 grader og nedefter. Er det varmere, vil membranen ikke kunne fungere optimalt, da foden sveder mere, og al fugten dermed ikke kan transporteres væk fra foden.

Enkelte oplever at deres børn har fugtige og kolde strømper, når de bruger vinterstøvler med membran. Dette kan skyldes at barnet sveder om foden, og hvis han eller hun bruger bomuldsstrømper, opsuges fugten af strømpen – og kommer ikke væk fra foden og ud gennem membranen. Efterfølgende vil foden køles ned, da strømperne er fugtige, og resultatet er kolde fødder.
Derfor kan man med fordel anvende en strømpe af uld eller med noget syntet i, da disse ikke opsuger fugten på samme måde.

Børnestøvler med vandtæt membran findes både som ‘praktiske vinterstøvler’, som f.eks. denne vandtætte vinterstøvle med velcro fra Naturino (findes i flere farver) eller i en pæn vandtæt vinterstøvle til piger eller en mere nuttet pigestøvle til de små piger, eller denne smarte vandtætte pigestøvler til børnehaven. Til den trendy pige eller modebevidste dreng kan man også vælge en Rubberduck støvle til børn. Støvlerne er perfekte snestøvler, moderigtige støvler – og støvler der er nemme at hoppe i.

Vinterstøvler til store drenge…gider de det?
“Nej…det gider de ofte ikke”. Først når det bliver koldt og der ligger sne…så gider de nemlig godt at have varme støvler på, så de ikke fryser om tæerne. Det skal bare være støvler, der ikke ligner dem fra børnehaven, men som ser seje ud – og gerne en vinterstøvle, der ligner en basketstøvle.

Smarte damestøvler og damestøvler til sne
Kvinder har brug for flere slags støvler til vintersæsonen. Det kan både være ankelstøvler med eller uden for, pæne støvler, pæne og praktiske flade sorte støvler, kilestøvler med for, vandtætte vinterstøvler til hverdagsbrug og andre dage er det en varm og lækker UGG støvle, fødderne kalder på. Og lige præcis de originale UGG støvler findes med lavt skaft, højt skaft og med eller uden knapper – i mange farver. UGG støvler er lavet i lækkert lammeskind og føles utroligt behageligt på fødderne.

Til de meget kolde dage kan det være en fordel at vælge vinterstøvler fra Pajar. Hos Netsko finder du f.eks. varme Pajar damestøvler, der kan klare både sne, sjap og meget kulde.
Italienske Kefas laver også gode vinter damestøvler med membran, så tæerne holdes varme og tørre, mens du ser smart ud – ligesom Rubberduck også laver smarte damestøvler til sne.
De helt klassiske Moon boot snestøvler er også rigtig godt valg, hvis du vil holder fødderne varme, når du er ude i sneen. Du finder både Moon Boots til kvinder og Moon Boots til mænd!

Hos Netsko.dk finder du et godt udvalg af vinterstøvler til ethvert behov, om du så søger en neon pink vinterstøvle, en diskret vandtæt damestøvle eller de varmeste snestøvler. Og har du brug for råd og vejledning, så kontakt os meget gerne!

 

netsko-button

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s